Начало Healthit Какво Ново в Healthit? (27/09/2020)

Какво Ново в Healthit? (27/09/2020)

Близо три месеца след официалното пускане на Healthit на 30 юни, екипът на приложението е готов с първата голяма актуализация!

Ако за първи път чувате за Healthit – първото българско мобилно приложение за здравословен живот – можете да научите повече за него и да го изтеглите тук.

Топ 3 промени

 1. Добавени са нови Постижения за Крачките в две категории:
 • Постижения откакто използвате Healthit (All Time Achievements)
 • Дневни Постижения (Daily Achievements)

Постиженията са в екран “Профил” → “Виж Своите Постижения”

3. От 24 септември, в Healthit е в сила есенния сезон, който ще продължи до 21 декември. Прогресът на всички потребители от летния сезон е запазен на екран “Профил”.

Там можете да видите вашия Здравословен Ранг за предишния сезон, както и мястото ви в Здравословната Класация на България по крачки. Тази информация е публчна за всеки потребител на Healthit.

3. Наградите в Healthit вече работят без “Здравословни Билети”. Всеки потребител на Healthit, който се грижи за здравето си, може да се възползва от ексклузивните кодове за намаления от екран “Награди”.

В момента точките, които печелите от дневните си предизвикателства допринасят за вашия “Здравословен Ранг”.

Екранът с награди на Healthit е променен визуално и е усъвършенстван, за максимално лесна навигация. Веднага щом вземете отстъпка, можете да видите кода за нея в екран “Моите награди” (малкия оранжев подарък в десния долен ъгъл).

Всеки код за отстъпка може да бъде употребен в магазинът на WWW.BAV.BG или в съответния онлайн/физически магазин на нашите партньори.  

Подобрения (Функции)

 • Пълна информация за броя крачки, изгорените калории, спечелените точки и хронология за движението от предишните дни е изместена в нов екран „Крачки“;
 • Добавен е алгоритъм, който изчислява дневните индивидуални калории изгорени от движение на базата на ръста, пола и теглото на съответния потребител;
 • Добавена възможност за редактиране на дневната цел за крачки. След въвеждането на целта, потребителите могат да видят колко калории ще изгорят и какво ниво на активност ще постигнат според Световната Здравна Организация.
 • Добавен е нов екран, който позволява да следите как сте се чувствали, като можете да го сортирате по седмици/месеци/година.
 • Добавен е алгоритъм, който изчислява нуждите от течности на вашето тяло и препоръчва количество, което да приемате всеки ден.
 • Всеки потребител вече може да види своето място в „Здравословната Класация на България по Крачки“ най-отгоре, както в класацията по крачки за деня, така и в тази за сезона. Ако имате проблеми с крачките, вижте тази публикация.

Подобрения (Визуални)

 • Нова изчистена визия на иконите в главните менюта;
 • Нова визуализация на дневните цитати;
 • Изцяло променена визия на екран „Награди“;
 • Подобрен потребителски интерфейс и цветове в основните менюта;

Бъгове

 • Оправен бъг свързан с аватарите, при който аватарите на потребителите не се визуализираха;
 • Оправен бъг, при който при добавянето на плод/зеленчук, калорийната стойност се измерваше с грамове вместо с kcal.
 • Оправен бъг, при който постижението „Здравословно Божество“ не можеше да се отключи, дори и точките да бяха достатъчни;
 • Оправен бъг, при който потребителите нямаха достъп до „промяна на паролата“ и до „забравена парола“;

БЪДИ АКТИВЕН ВИНАГИ С HEALTHIT!ИЗТЕГЛИ СИ ПЪРВОТО БЪЛГАРСКО БЕЗПЛАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Изграждай полезни навици, следи своите крачки и печели награди с Healthit!

Юлий Юлиев
Юлий Юлиев
Съосновател на WWW.BAV.BG

Остави отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

МОЖЕ БИ ЩЕ ХАРЕСАШ

Инсулинова Резистентност

Какво представлява инсулинът?  Каква е връзката на изкуствените подсладители с нивата му?   Каква е разликата между...

Витамини и Минерали – Микронутриенти

Всяка секунда в тялото ни се случват около 37.2 трилиона химични реакции! За тази цел, то се нуждае от витамини и минерали!...

Високо Интензивни Интервални Тренировки (ВИИТ | HIIT)

Повечето хора знаят, че физическата активност е ключова за здравословен живот. Въпреки това, проучване посочва, че около 30% от хората по света...

Какво да ям, за да отслабна?

Тъй като хората в днешно време имат достъп до всякаква храна, по всяко време, правилният избор на продукти може да бъде много...