fbpx

Healthit
Живей Здравословно и Печели Награди

Изтегли Healthit! Безплатно е!

Флекс

Талисман на Healthit

Аз съм вашият верен приятел, който ще ви помага в приключението към по-здравословен живот, ще ви подсещам всеки път, когато забравяте нещо и ще ви възнаграждавам за вашите победи!

Тук съм, за да фокусирам вашите усилия върху малкото, но важни неща в областта на здравословния начин на живот.

Моята мисия е да направя здравословния начин на живот на мода!

Измервай крачките си

Крачките са еквивалент на Здраве! Healthit се грижи да не пропускаш да направиш своя дневен минимум!

ОСТАНИ ХИДРАТИРАН

Ако крачките са здраве, водата е Живот! Най-честата причина за недостатъчната хидратация е това, че забравяме. Healthit ще се грижи никога повече да не забравяш да се хидратираш!

СЛОЖИ КРАЙ НА ХАОСА

Healthit е вашият верен приятел, който винаги ще ви подсеща да се хидратирате, да консумирате полезни храни и да изпълнявате вашите собствени цели.

ГРИЖИ СЕ И ЗА ПСИХИЧНОТО СИ ЗДРАВЕ

Отдели няколко секунди всеки ден, за да отбележиш как се чувстваш. По всяко време ще можеш да видиш как си се чувствал всеки ден от месеца, което ще ти помогне по-добре да разбереш от какво зависи настроението ти.

Healthit е най-лесният и забавен начин да живееш здравословно!

Изгради полезни навици за един пълноценен живот! Печели награди и спести пари с първото българско приложение за здравословен живот.

ИЗГРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ НАВИЦИ

Healthit фокусира вашите усилия върху малкото, но важни неща, които са ви нужни, за да живеете по-здравословно и щастливо.

ПЕЧЕЛИ ОТСТЪПКИ И НАГРАДИ

Вие изпълнявате забавни и прости предизвителства, за да спечелите точки, с които получавате намаления за продукти и услуги.

ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ ДОКАТО ГО ПРАВИШ

Дългосрочните промени с вашето тяло изискват постоянство. Няма по-лесен начин да си постоянен от това да се забавляваш с процеса!

Всеки ден вие изпълнявате предизвикателства, които ви носят точки. С тези точки, можете да получите намаления за хранителни добавки, услугите на фитнес треньори, фитнес абонаменти, спортни стоки и много други продукти от нашите партньори!

СЪСТЕЗАВАЙТЕ СЕ В

Имаш състезателен характер? А следиш ли дневните си крачки? 

Ако си отговорил на тези два въпроса с “ДА” имаме добра новина за теб – с Healthit можеш да проследяваш колко крачки правиш ти спрямо другите потребители в България. 

Готов ли си да оглавяваш Здравословната класация на България? Докажи ни го! 

Лесно. Просто. Забавно. Healthit е инструмент, който препоръчвам на клиентите си, които искат да влязат в форма. Освен богатството от продукти и услуги в сферата на здравето, приложението е истинска находка за хората, решили да променят живота си към по-добър! Елементите на игра в него наистина ми допадат!"
Николай Чолаков
ФИТНЕС ИНСТРУКТОР И МОДЕЛ

за нас

Първото българско приложение за здравословен живот – Healthit – е продукт на Бързо. Анаболно. Вкусно. ООД

Всички интелектуални права принаджлежат на BAV.BG.

Социални мрежи