Healthit
Живей Здравословно и Печели Награди

Изтегли Healthit! Безплатно е!

Измервай крачките си

Крачките са еквивалент на Здраве! Healthit се грижи да не пропускаш да направиш своя дневен минимум!

ОСТАНИ ХИДРАТИРАН

Ако крачките са здраве, водата е Живот! Най-честата причина за недостатъчната хидратация е това, че забравяме. Healthit ще се грижи никога повече да не забравяш да се хидратираш!

СЛОЖИ КРАЙ НА ХАОСА

Healthit е вашият верен приятел, който винаги ще ви подсеща да се хидратирате, да консумирате полезни храни и да изпълнявате вашите собствени цели.

ГРИЖИ СЕ И ЗА ПСИХИЧНОТО СИ ЗДРАВЕ

Отдели няколко секунди всеки ден, за да отбележиш как се чувстваш. По всяко време ще можеш да видиш как си се чувствал всеки ден от месеца, което ще ти помогне по-добре да разбереш от какво зависи настроението ти.

Healthit е най-лесният и забавен начин да живееш здравословно!

Изгради полезни навици за един пълноценен живот! Печели награди и спести пари с първото българско приложение за здравословен живот.

ИЗГРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ НАВИЦИ

Healthit фокусира вашите усилия върху малкото, но важни неща, които са ви нужни, за да живеете по-здравословно и щастливо.

ПЕЧЕЛИ ОТСТЪПКИ И НАГРАДИ

Вие изпълнявате забавни и прости предизвителства, за да спечелите точки, с които получавате намаления за продукти и услуги.

ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ ДОКАТО ГО ПРАВИШ

Дългосрочните промени с вашето тяло изискват постоянство. Няма по-лесен начин да си постоянен от това да се забавляваш с процеса!

ПЕЧЕЛИ НАГРАДИ И ОТСТЪПКИ

Всеки ден вие изпълнявате предизвикателства, които ви носят точки. С тези точки, можете да получите намаления за хранителни добавки, услугите на фитнес треньори, фитнес абонаменти, спортни стоки и много други продукти от нашите партньори!

нашите партньори

СЪСТЕЗАВАЙТЕ СЕ В

ЗДРАВОСЛОВНАТА КЛАСАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ

Имаш състезателен характер? А следиш ли дневните си крачки? 

Ако си отговорил на тези два въпроса с “ДА” имаме добра новина за теб – с Healthit можеш да проследяваш колко крачки правиш ти спрямо другите потребители в България. 

Готов ли си да оглавяваш Здравословната класация на България? Докажи ни го!