НАЧАЛО СТАТИИ КАЛОРИИ ЗА НАС   ☆ Премиум ☆  

Бързо. Анаболно. Вкусно.
Изглеждай и се чувствай добре!

Политика за поверителност и защита на личните данни

1. Обща информация - от 25 май 2018г. влиза в сила РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА и от 27 април 2016 година за защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

2. Личните данни са информация, която служи за ифентификация на Потребителя, т.е. име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес. BAV.BG не събира лични данни от Потребителите, освен ако те не ги предоставят изрично.

3. С предоставянето на личните си данни, Потребителят се съгласява да получава съобщения по електронната си поща (email) относно текущи предложения, стати, рецепти, новини, събития и маркетингови съобщения.

4. BAV.BG се задължава няма да не продава лични данни на трети страни. Платформата е длъжна да опазва поверителността на личниte данни.

5. Потребителят сам определя информацията, която да предостави на платформата.

6. При абониране за бюлетин, личните данни ще бъдат използвани само и единствено за изпращане на бюлетин. Потребителят може да прекрати по всяко време абонамента си като се възползва от бутона в края на всяко съобщение.

7. За премиум Потребители, платформата изисква име, имейл адрес, IP адрес както и други лични данни, които Потребителят може да въведе, но не са задължителни, от своя панел за управление в платформата.

8. Потребителят има право да поиска личните си данни, които съхраняваме да бъдат изтрити.

9. Потребителят има право да поиска личните си данни да бъдат изпратени до трета страна.

10. BAV.BG следва правилата и принципите за работа с лични данни по приложимото право и Закона за защита на личните данни на Република България.