Търсиш бързи и вкусни ястия с кайма? Те са обичани от всички и ние не правим изключение.
Тук ще намериш както рецепти на фурна, така и на тиган.
Предложенията на BAV.BG са специално подбрани, за да доставят необходимите хранителни
вещества на тялото ти.
Любимата рецепта на нашите клиенти е ястието с кайма и зеленчуци.
Каймата е смляно или кълцано месо. Към нея често се добавя лук, подправки, хляб и яйца. Вече оформената смес е
подходяща за различни рецепти.
Тя може да може да съдържа както един вид месо, така и няколко. Традиционното съотношение в българската кухня
е 60% телешко с 40% свинско месо.
Това е един от най-популярните продукти за готвене в българската национална кухня. Може да се използва както за приготвяне на супи (като супа топчета), така за основни ястия, на скара (кебапчета, кюфтета) и за производството на различни видове колбаси.