Пилешките гърди се нарязват на малки парченца и се слагат в предварително нагорещен тиган.
Накъсваме айсберга на малки парчета
След това се добавят крутоните
Добавяме и пилето
Време е за дресинга - може да използвате както купешки, но също така може да направите свой вариант. Екипът на БАВ препоръчва 3 с.л кисело мляко, 3 с.л. майонеза и 1 с.л. лимонов сок
Високото съдържание на протеин, витамини, фолиева киселина, калий, желязо, магнезий и още много минерали и витамини превръщат салата Цезар в една от най-популярните салати в световен мащаб. Подходаща е дори за нисковъглехидратни режими. Бърза и лесна за приготвяне. Създаването на салатата обикновено се приписва на ресторантьора Цезар Кардини, италиански имигрант, който държи ресторанти в Мексико и САЩ. Кардини живее в Сан Диего, но работи и в Тихуана, където избягва ограниченията на Сухия закон в САЩ. Неговата дъщеря Роза разказва, че баща ѝ създава салатата, когато голям приток на клиенти покрай четвърти юли 1924 г. изчерпва запасите на кухнята. Кардини се справя с това, което има, добавяйки драматичен усет „от готвача“, като приготвя салатите редом до масите за сервиране. Ние от своя страна осъвършенствахме рецептата на легендарният ресторантьор и я превърнахме в перфектната салата, подходяща за всеки хранителен режим.