【Смутита рецепти】 | BAV.BG

Смутита рецепти

Описание

Добре дошъл на страницата с най-известните рецепти за смутита!

Te добиха особена популярност през последните години в света на трениращите и това не е случайно. Известността си дължат на множеството ползи, които имат за нашето здраве и невероятните си хранителни качества.

Например, протеиновото смути може да даде силен старт на деня ти, ако си го приготвиш за закуска. Освен това, то е една от най-предпочитаните храни след тренировка и ще зареди тялото ти с необходимите протеини за мускулен синтез.

Чакай! Не знаеш какво е смути? Няма проблем, ще ти кажем!

Това е гъста и кремообразна напитка, приготвена от блендирани сурови плодове, зеленчуци, а понякога и млечни продукти (напр. мляко, кисело мляко или извара).

Нашите предложения, могат да се правят с помощта на други съставки, като вода, натрошен лед, плодов сок, подсладители (напр. мед, захар, стевия), суроватка на прах, растително мляко, ядки, семена, чай, билкови или хранителни добавки.

Ключът към страхотното смути е използването на страхотни съставки. Не подценявай качеството на продуктите, които използваш. Например, ако искаш да е с банан, купи си първокласни банани. Само това ще осигури невероятен вкус на твоето здравословно хапване.

Колко здравословна е една рецепта, зависи от неговите съставки и техните количества. Много смутита включват големи количества плодове и зеленчуци, които се препоръчват в здравословното хранене и са предназначени да бъдат заместители на храненето.

Въпреки това, екипът ни те съветва да изчисляваш калориите си, тъй като е много лесно да прекалиш, когато консумираш много течни храни.