Доставка и връщане

Доставка и връщане

Как да поръчаш от сайта на BAV.BG?

За да поръчаш продукт от сайта на BAV.BG е необходимо да си направиш регистрация. На страница за Поръчка ще откриеш меню за регистрация и вход.

След като имаш регистрация спокойно може да добавиш желаните от теб продукти в Количката и след това да пристъпиш към финализиране на поръчката, като се съгласиш с Общите условия и натиснеш бутона Поръчка.

След това избери опция за плащане. Предлагаме следните опции – заплащане с Easy PAY, ePay, Банков Трансфер, Наложен платеж, плащане с Банкова Карта, както и други промоционални методи отбелязани на страницата.

Как се случва заплащането?

Избирайки плащане с Банкова Карта, ще бъдеш препратен на сайта на доставчика, за да извършиш сигурно плащане. След като получим сумата ще ти изпратим поръчаната стока.

Избирайки плащане с ePay ще бъдеш пренасочен към Панел на ePay, къде може да заплатиш от своя ePay профил, на каса на EasyPay или на B-pay банкомат. На тази страница ще намериш своя уникален код за поръчка. Поръчката трябва да бъде заплатена в срок от 3 дни, след това ще бъде Отказана.

Банков Превод: направете плащането директно в банковата ни сметка. Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Това може да стане във всеки банков клон или от системата ви за онлайн банкиране.

ePay: Ако сте клиент на ePay.bg може директно да заплатите за режима си с Вашата микросметка или карта.

Каса на EasyPay: Почти във всеки супермаркет има офис на EasyPay. Продиктувайте кода и платете заявката си. Те от своя страна ще ни информират и веднага след това ще получите вашия пакет.

Плащане през банкомат: Можете да заплатите директно с услугата B-Pay на повечето банкомати, която се намира в менюто “Други Услуги”. За повече подробности, вижте системата ни за плащане.

Ако избереш плащане с Наложен Платеж, човек от екипа на БЪРЗО. АНАБОЛНО. ВКУСНО. ООД ще се свърже с теб по телефон за потвърждение на поръчката, след което ще получиш имейл за Одобрена поръчка и ще ти изпратим заявените продукти. Важи само за територията на България!

Плащането се извършва с наложен платеж на куриерската фирма при получаване на пратката. На куриерската фирма се заплаща както стойността на продукта такa и цената на доставката, ако не е безплатна.

Как ще ти доставим пратката?

Ако закупувайки Продукт си избрал плащане с ePay системата или PayPal, ще получиш Продукта си по куриер след извършване на плащането. 

Ако си избрал Наложен Платеж, поръчания от теб Продукт ще получиш по куриер. 

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ.

Ако си поръчал дигитален продукт (като хранителен режим), трябва да изчакаш имейл с инструкции.

Какъв е срокът за доставка?

При плащане na онлайн продукти, ще получиш продукта си по имейл до 48 часа след извършване на плащането.

Поръчки приети с Наложен Платеж се осъществяват в рамките на 3 работни дни.

Каква е цената на доставката?

  • Поръчки на стойност до 99.99 лв. – според цените на куриерските фирми, които се калкулират при поръчка;
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 100.00 лева – за цялата страна;

За въпроси относно вашите поръчки, изпратете имейл до info@bav.bg

0