Счупете няколко яйца в купичка.
Добавете подправки на вкус.
Поставете едно пакетче телешка кайма в тиган (не е нужно да ползвате мазнина, тъй като каймата пуска собствена).
Междувременно, сложете замразените зеленчуци в тенджерка с вода и варете докато не омекнат.
Раздробете каймата с дървена лъжица и бъркайте докато не потъмнее.
Добавете яйцата и бъркайте още около 5 минути.
Каймата с яйца и зеленчуци може да бъде чудесен избор за обяд, ако ви се хапва нещо засищащто, вкусно и полезно. Ниското съдържание на въглехидрати и високото съдържание на протеини правят ястието подходящо за тези, които са на нисковъглехидратен режим. Изключително достъпни продукти, ударна доза протеин, ниско-съдържание на калории и превъзходен вкус. Какво чакате? Спестете време и усилия с тази лесна и бърза рецепта на Бързо. Анаболно. Вкусно!