【Пиле със сметана и гъби】• рецепта | BAV.BG

Пиле със сметана и гъби

Почистете една тарелка пилешки гърди(филе) и ги сложете в тиган за около 10 минути.

Може да добавите гъби.

Добавете една малка опаковка сметана за готвене (или една чаена чаша прясно мляко).

Добавете едно пакетче Фикс за 4 сирена.

Разбърквайте 2-3 минути докато се сгъсти.

Информация за
1

Калории Калории = 750 kcal
Протеин Протеин = 83 гр
Въглехидрат Въглехидрат = 20 гр
Мазнини Мазнини = 56 гр

Категории

Описание

Пилето е най-популярното месо за трениращите хора в България. Когато става въпрос за чист протеин, без много мазнини и добра цена - пилешкото месо е ненадминато. Освен това, пилешкото се готви лесно у дома и се предлага в повечето ресторанти. Пилешки ястия можете да намерите в почти всяко меню, без значение какъв вид кухня ядете. Пилешкото съдържа витамин А, С, D, витамини от група B и К, както и фосфор, цинк и много други минерали. А миксът от четири сирена звучи вкусно, нали? Защото майсторите знаят, че пилешкото филе става великолепно не с един, не с два, а с цели четири вида сирена. Няма нужда да ходите на ресторант, за да си хапнете пилешко месо с четири сирена. Вече можете да го приготвите бързо и лесно в уюта на собствения си дом.