Почистете една тарелка пилешки гърди(филе) и ги сложете в тиган за около 10 минути.
Може да добавите гъби.
Добавете една малка опаковка сметана за готвене (или една чаена чаша прясно мляко).
Добавете едно пакетче Фикс за 4 сирена.
Разбърквайте 2-3 минути докато се сгъсти.
Пилето е най-популярното месо за трениращите хора в България. Когато става въпрос за чист протеин, без много мазнини и добра цена - пилешкото месо е ненадминато. Освен това, пилешкото се готви лесно у дома и се предлага в повечето ресторанти. Пилешки ястия можете да намерите в почти всяко меню, без значение какъв вид кухня ядете. Пилешкото съдържа витамин А, С, D, витамини от група B и К, както и фосфор, цинк и много други минерали. А миксът от четири сирена звучи вкусно, нали? Защото майсторите знаят, че пилешкото филе става великолепно не с един, не с два, а с цели четири вида сирена. Няма нужда да ходите на ресторант, за да си хапнете пилешко месо с четири сирена. Вече можете да го приготвите бързо и лесно в уюта на собствения си дом.