Запържете две изчистени филета бяла риба в тиган.
Изсипете една малка чаша киноа в тенджера и залейте с вода.
Добавете сол и черен пипер и сварете за около 15 минути.
Нарежете салата айсберг в купа.
Добавете киноата и рибата.
Изстискайте малко лимон, добавете зехтин и разбъркайте.
Всички знаем, че трябва да хапваме риба поне веднъж в седмицата, но правим ли го? Предлагаме ви рецепта, която комбинира полезното с приятното. Освен това е и изключително свежа. Заслужава си да опитате суперхраната киноа, защото е богата на незаменими аминокиселини, минералите калций, фосфор и желязо, витамините В и Е. Време е за нещо ново, вкусно и здравословно. Не му мисли, а вади тигана!