Сложете 1 с.л масло в предварително загрят тиган.
Метнете вратната пържола в тигана и запечете от едната страна за 5-6 минути, след това я обърнете и добавете броколите и гъбите. Запечете за още 5-6 минути.
Бон апети!
Бpoĸoли ce нapeждa cpeд 20-тe нaй-дoбpи xpaни пo oтнoшeниe нa peзyлтaтa АNDІ, индекс ĸoйтo измepвa cъдъpжaниeтo нa витaмини, минepaли и фитoнyтpиeнти във вpъзĸa c ĸaлopичнoтo cъдъpжaниe. Този зеленчук има множество ползи за здравето на очите, кожата, косата, ноктите, опорно-двигателната система и храносмилателната система. Рецептатата за свинско месо с броколи ви осигурява прием на протеин, витамини В и К и множество минерали. Свинското с броколи не е много калорично, а ще ви засити за дълго време.