Една тарелка свинско месо (500гр.) се слага в предварително нагорещен тиган. Не е нужно да добавяте масло, защото свинското месо само ще пусне мазнина. Месото се разбърква често, за да не загори от някоя страна. Поръсва се с подправки на вкус (черен пипер, сол, магданоз, чубрица). След като се запече и достигне желания от вас цвят е готово за сервиране.
Наскоро BBC създаде списък със 100-те най-хранителни продукти и свинското месо се класира на осмо място. Това е най-често консумираното червено месо в целия свят, особено в източна Азия, но консумацията му е забранена в някои религии, като ислям и юдаизъм. Ние не забраняваме консумацията му, въпреки че не го препоръчваме за ежедневна употреба. В комбинация с любимата ви гарнитура свинското месо е чудесно ястие, което лесно можете да си приготвите.