Пилешките гърди се нарязват на малки парченца и се слагат в предварително нагорещен тиган.
Авокадото се изчиства от костилката и се нарязва на ситни парченца (или се пасира).
Боба се изсипва при месото и се разбърква (1-2 мин.)
Напълнете листото от марулката със сместта (боб, царевица, чесън и/или лук).
Марулята е вкусна, свежа, претъпкана с витамини и минерали и вроятно затова има изключително широко приложение в кулинарството. Тя съдържа големи количества желязо. Високото съдържание на фибри, витамини (А, В, С и К) и минерали я правят толкова полезна за нашето тяло. А ако идеята да ядете маруля не ви изглежа особено привлекателна, предлагаме ви да я комбинирате с рецептата ни за тортиля. Това осигурява най-доброто от двата свята - вкус и полезност специално за вас. Тортилята с маруля е нисковъглехидратна, нискокалорична и с високо съдържание на протеин, перфектната рецепта за бърз обяд или лека вечеря.