BrandVoice

Кои са най-добрите кафе машини за офиса?

Coffee Machines in Cafe

Кои са най-добрите кафе машини за офиса?

Кафе машината у дома или в офиса отдавна не е само лукс или мода, а необходимост. Тъй като до голяма степен приготвянето на кафе с нея е автоматизирано, можем да спестим време за други дейности, а освен това, да се насладим на перфектно кафе.

Ако в офиса имате кафе машина, но капацитетът ѝ вече не е достатъчен да обслужи увеличения екип, или искате да я замените с нов модел с повече функционалности, сигурно започвате да обмисляте вариант за покупка.

Защо да купим нова кафе машина за офиса?

Причините, които може да са водещи, за да вземете решение за нова машина, са от различен характер. Разбира се, на първо място е това, че машината ви не работи достатъчно добре и качеството на кафето е влошено.

Както вече споменахме, екипът в офиса ви може би е по-голям и ще ви трябва не машина за 20-40 човека, а примерно за 40-60.

Друга причина може да бъдат по-големите изисквания на служителите относно вида кафе. Ако досега сте имали например кафе машина Долче Густо с филтър или кафе машина Делонги с капсули, желанието на екипа ви може да е да осигурите еспресо кафе машина Филипс  или друга с възможности за приготвяне на по-голям брой кафе напитки.

Към останалите мотиви може да се добавят възможностите за придаване на по-голям уют на офис пространството с кафе машина с модерен дизайн, тъчскрийн дисплей, по-голяма издръжливост за интензивна употреба, а защо не и с възможност за приготвяне на две кафета едновременно и с филтър за пречистване на водата.

Реномираните брандове предлагат днес разнообразни възможности за избор на професионална кафе машина.

В тази статия ви представяме някои от най-иновативните кафе машини, които ние от Breaktime предлагаме. Прочетете повече за техните предимства тук.

Coffee machine

Най-добрите кафе машини за офиса

Когато потърсите информация за различни кафе автомати, ще останете изненадани каква богата гама от продукти предлагат различните марки. Преди да вземете окончателно решение, помислете за отличните възможности, които ви предлагат следните модели кафе машини:

Bianchi Gaia Touch

Кафе машината комбинира в едно стил и технология за осигуряване на пълноценна почивка с качествена напитка. Напълно достатъчна е с капацитета си за 40-60 човека. Освен еспресо, включително и дълго, предлага още 5 напитки – кафе с мляко, лате макиато, капучино, 3в1, мляко, а също и топла вода. Има компактни размери и понеже е с автономно зареждане, може да се монтира директно към ВиК мрежата.

WMF 1600 Caffea Touch

Силните страни на машината са високата гъвкавост и лесната употреба. Разполага с две мелнички, гарантиращи оптимално качество на напитките. Благодарение на 6,5-литровия охлаждащ контейнер за мляко, предлага винаги максимална свежест и аромат. Само с натискане на един бутон ще получите желаната напитка, една от многото видове.

Машината е с вградена автоматична програма за самопочистване. Може да разчитате на 150 чаши кафе на ден.

Bianchi Talia

С Bianchi Talia ще може да създадете ефективна кафе зона. Има възможност за кафе дози от 7 до 14 г и извлича перфектна напитка с различни вариации на вкуса, като осигурява 2 изхода за доставяне на кафе. Предлага и хладилен модул за мляко. Препоръчителната дневна употреба е повече от 100 чаши, което прави машината подходяща за средни и големи офиси.

Голямо удобство са двата взаимозаменяеми потребителски интерфейса, както и нагревателя за чаши с капацитет 20 броя.

Dr Coffee F11

Серията F11 на Dr Coffee предлага модел с по-компактни размери, но с големи възможности. Машината може да приготви различни напитки: еспресо и черно кафе, кафе крема, еспресо макиато, лате, капучино. Работи с еспресо кафе на зърна и по желание с прясно мляко.

Полученото кафе е с богат вкус от винаги прясно смляно с керамична мелница кафе без остатъци от предходното смилане. 7-инчовият сензорен панел е с лесно управление. Машината притежава система One Touch с двойна порция. Може да разчитате на 100 чаши дневно.

Ground Coffee in Portafilter for Espresso in a wooden tray with coffee beans.

Как да изберем подходящата кафе машина за работното място?

Щом вече сте имали кафе машина, когато търсите нова, ще ви бъде по-лесно да прецените какви удобства и функционалности може да ви се предложат. Нека това да бъде професионален и иновативен уред, с който можете да осигурите на служителите си най-доброто кафе преживяване в почивките, а в същото време поддръжката да е рентабилна.

Вероятно ще изберете автоматична машина за еспресо с възможности за приготвяне на повече разновидности на кафе напитки, както и с наличието на мляко и топла вода.

Важно е да помислите и за капацитета на машината, съобразно големината на офиса, както и за налягането, което ако е по-голямо, напитката ще има по-интензивен вкус.

Добре ще бъде също мелницата да бъде керамична, а управлението – по удобно и лесно.

Много съвременни машини предлагат и опции за автоматично изключване, подгряване на чашите и др.

Ако се насочите към машина с капсули, единственият минус ще бъде, че заради по-голямата дневна консумация ще трябва по-често да снабдявате с различни капсули според вкусовете.

Изборът остава ваш, стига кафе машината да бъде на доказана марка и да отговаря най-точно на предпочитанията и бюджета ви.

attractive businesswoman sitting with cup of coffee at table in office and looking away

0