Healthit

5-ТЕ НАЙ-ДОБРИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Checking health app

5-ТЕ НАЙ-ДОБРИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Поддържането на балансиран начин на живот, който включва физическа дейност, консумиране на плодове и зеленчуци и намиране на време за релакс е по-трудно, отколкото изглежда. 

По тази причина има стотици приложения, които твърдят, че правят всичко това лесно, но голяма част от тях са изключително неудобни, сложни и скъпи.

Ние си направихме труда да сортираме най-добрите БЕЗПЛАТНИ приложения и да ви ги представим в тази кратка статия. 

Поради различните им функционалности, те ще ви помогнат да подобрите както физическото си здраве, така и психическото си такова.

Каним ви да прочетете статията докрай, защото тя ще ви даде инструментите, от които се нуждаете, за да спестите време и усилия, докато същевременно изграждате здравословни навици с помощта на технологиите.

Приложенията работят добре сами по себе си и в комбинация, тъй като обхващат тренировките, медитацията, съня, храненето и изграждането на здравословни навици.

Кой каза, че здравословния начин на живот и технологиите са врагове? 

Тази статия ще ви покаже, че те могат да са най-добри приятели!

№5: JEFIT (тренировки)

Това приложение съдържа инструменти за планиране и проследяване на тренировъчни програми, които ви помагат да насочите усилията си и да следите лесно напредъка си в фитнес залата.

С него можете да планирате своите фитнес упражнения и да изграждате тренировки около отделни части на тялото. След като го инсталирате, JEFIT ви предлага повече от 1300 инструкции и анимации за изпълнение на упражненията и дори определя периодите за почивка между сериите.

Приложението е на английски и е достъпно както за Android, така и за iOS.


№4: HEADSPACE (медитация)

Здравето е нещо повече от това, което ядете и това колко често тренирате. Именно затова мотото на Бързо. Анаболно. Вкусно. е “изглеждай и се чувствай добре!”

Изследванията показват, че медитацията може да помогне за намаляване на стреса и за подобряване на цялостното ниво на щастие. 

Приложението Headspace предлага разнообразие от медитационни сесии, включително такива, които имат за цел да ви помогнат да спите, да облекчите тревожността и да управлявате стреса в живота си.

Приложението е на английски и е достъпно както за Android, така и за iOS.


№3: SLEEP CYCLE (сън)

Сънят играе решаваща роля за доброто здраве през целия живот. Ако не спите достатъчно всяка вечер, тялото ви ще изпита трудности с възстановяването, балансирането на хормоните и поддържането на добри нива на кръвна захар (и още куп други проблеми).

Sleep Cycle проследява качеството на вашия сън, както и сърдечната ви честота докато спите. Най-уникалната му характеристика е, че ви събужда по време на най-леката фаза от съня, което ви кара да се чувствате добре отпочинали и готови да се справите с предизвикателствата на деня.

Приложението е на английски и е достъпно както за Android, така и за iOS.


№2: MY FITNESS PAL (хранене)

MyFitnessPal е най-доброто приложение за проследяване на вашите хранения. Хранителният дневник в приложението включва база данни, която предлага информация за хранителните стойности на милиони различни храни, включително такива в ресторанти (както и някои български продукти и рецепти).

Независимо дали целта ви е да отслабнете или да качите мускулна маса, MyFitnessPal предлага подробен поглед върху това какво ядете и може да ви помогне да управлявате хранителния си режим по-лесно.

Приложението е на английски и е достъпно както за Android, така и за iOS.


№1: HEALTHIT (здравословни навици)

Healthit е на първо място, не само защото си е наше, а защото е първото българско здравословно приложение и заслужава да оглавява класацията.

Всичко свързано със здравословния начин на живот тръгва от навика, а Healthit прави точно това. С него, вие изграждате полезни навици за един пълноценен живот и едновременно с това, печелите награди и пестите пари. Healthit е най-лесният и забавен начин да живеете здравословно.

Приложението е безплатно, защото това, което ни вдъхновява е една по-здравословна България, в която здравословният начин на живот е на мода.


Всеки ден вие изпълнявате предизвикателства, които ви носят точки. С тези точки, вие можете да си купите хранителни добавки, услугите на фитнес треньори, фитнес абонаменти, спортни стоки и много други продукти с намаления!

Healthit е вашият верен приятел, който винаги ще ви подсеща да се хидратирате, да се раздвижите и да изпълнявате вашите собствени цели. 

Да, точно така! Вие самите можете да поставите своите цели и да бъдете възнаграждавани всеки път, когато ги постигнете!

Освен всичко, в Healthit можете да видите колко крачки правите дневно спрямо останалите потребители в България и да се състезавате с тях. Приложението се интегрира добре с повечето фитнес часовници и гривни!

Дори няма нужда да влизаме в детайли за останалите забавни и полезни функции като проследяването на настроението, напомнянията и мотивиращите цитати, които ви карат да ставате от сън с нагласата, че това е вашият ден!

Бъдете сред хилядите българи, които живеят здравословно, докато пестят време и усилия с Healthit!

Приложението е на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и е достъпно както за Android, така и за iOS.


Заключение

Съществуват над 300,000 приложения за здраве. Ние направихме селекция, която ще ви спести десетки часове и нерви с неработещи, трудни за използване и некачествени приложения.

Петте приложения, които споделихме с вас в тази статия, имат потенциала да окажат огромно влияние върху здравословното ви състояние и да вдигнат значително стандарта ви на живот.

Сприятелете се с технологиите и им позволете да бъдат ваш верен приятел в здравословния начин на живот!

HEALTHIT: ЗАЩОТО ЗДРАВОСЛОВНОТО Е НА МОДА.

0